Produse ecologice pentru îngrijirea ambientului


Vă prezentăm Produsele ecologice de îngrijire a ambientului aparţinând firmei americane GOLDEN NEO-LIFE DIAMITE INTERNATIONAL (GNLD) (www.gnld.com), produse biodegradabile (peste 95-99%), ecologice şi super concentrate (sunt esenţe), utilizate în diluţii de la 1:10 sau 1:200 litri apă până la 1:1000 litri apă.

Toate produsele GNLD pentru îngrijirea ambientului sunt versatile, multifuncţionale şi biodegradabile. Nu sunt corozive, toxice, alergice, otrăvitoare, caustice şi nu au fosfaţi, eliminându-se astfel înălbitorii şi alţi aditivi. Produsele transformă mizeria în spumă, nu curăţă prin murdărire şi frecare, pot spăla şi cu apă rece sau sărată!

Toate produsele de curăţenie sunt fabricate în ELVEŢIA şi sunt certificate în toate statele membre ale Uniunii Europene. Toate produsele au Marcă Înregistrată şi sunt garantate de SAB GNLD (Comitetul de Consultanţă Ştiinţifică al GNLD). In România toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătăţii, LAREX, Institutul de Chimie Alimentară, etc.


LDC

Produs delicat pentru curăţenie


LDC este produsul cel mai delicat, versatil şi eficace din gama produselor de curăţenie existente în prezent. Produs concentrat, multifuncţional, ce poate fi utilizat în curăţarea veselei, lenjeriei intime, accesoriilor de bucătărie, frigiderului, obiectelor sanitare, faianţei din baie, precum şi a altor suprafeţe murdare de acasă sau de la locul de muncă. Este un foarte bun săpun lichid. Se poate utiliza şi cu apă rece sau sărată, obţinându-se aceleaşi rezultate optime de curăţare. Peste 95% biodegradabil.

Diluţia obişnuită de utilizare este de 1 parte produs la 5 părţi apă (rece).

PREZENTARE: Flacon de 1L, Bidoane de 5L, 10L şi 25L.


 
Super 10

Super 10

Produs universal pentru curăţenie


Super 10 este cel mai puternic produs de curăţenie existent în prezent. Este un produs concentrat, multifuncţional, pentru toate suprafeţele. Se clăteşte uşor şi nu lasă nici o urmă de săpun. Formula sa exclusivă - "triplă putere de curăţare" - este excepţional de eficace pentru eliminarea petelor de orice fel (fructe, roşii, vopsea, cerneală, rugină, sânge, etc), de pe covoare, mochete, stofe, precum şi la curăţarea ustensilelor (utilajelor), podelelor, suprafeţelor acoperite cu faianţă, gresie, marmură, precum şi a obiectelor de inox. Se poate utiliza şi cu apă rece sau sărată. 99% biodegradabil.

Diluţia obişnuită de utilizare este de 1 parte produs la 10 părti apă (rece).

PREZENTARE: Flacon de 1L, Bidoane de 5L, 10L si 25L.

 
Dezinfectant

Dezinfectant

Dezinfectant pentru ambiente


Este un produs concentrat, studiat în mod specific pentru curăţarea suprafeţelor şi obiectelor care necesită, în acelaşi timp, un efect de detergere, degresare şi germicid. Poate fi utilizat în locuinţe, şcoli, spitale, cabinete medicale, clinici veterinare, hoteluri, săli de sport, spaţii comerciale, fabrici. Distruge rapid un spectru larg de viruşi, ciuperci şi bacterii (virusul Hepatitei B în 30 secunde, Salmonella, Antrax, etc). Peste 95% biodegradabil.

Diluţia obişnuită de utilizare este de 1 parte produs la 200 părţi apă (rece).

PREZENTARE: Flacon de 1L.


 

G1

Detergent concentrat pentru rufe


G 1 este un produs concentrat, cu spumare controlată, fără fosfaţi, extrem de eficace atât în apă dură cât şi dulce. El garantează curăţarea celei mai rezistente murdării şi a petelor foarte persistente, fără a distruge rufele sau modifica dimensiunile acestora. Reâmprospătează culorile, redă albul cel mai alb, conferă splendoare şi vivacitate ţesăturilor. Se clăteşte complet, funcţionează la orice temperatură a apei (inclusiv rece) şi împiedică depunerea calcarului. Peste 95% biodegradabil.

Cantitatea obişnuită de utilizare este de 40 grame produs la 5 Kg rufe uscate.

PREZENTARE: Cutie de 5Kg, Sac de 25Kg.


 
Soft

Soft

Balsam pentru rufe


Soft este un produs obţinut printr-o tehnologie sofisticată, formulat în respectul ambientului. Utilizarea sa regulată, la clătitul rufelor, după spălarea automată sau manuală, duce la păstrarea aspectului rufelor (în special a albiturilor), a prospeţimii, consistentei si moliciunii tesaturilor. Are efect antistatic si parfumeaza discret rufele spălate. Peste 95% biodegradabil.

Cantitatea obişnuită de utilizare este de 10 ml produs la 5 Kg rufe uscate.

PREZENTARE: Flacon de 1L.


 
Booster

Booster

Aditiv pentru produsele de curăţenie


Booster este un produs concentrat ce descompune murdăria şi grasimile într-o manieră extraordinară. Excelent ca înălbitor pentru rufe şi pentru îndepărtarea petelor de pe albituri. Folosit ca aditiv al produselor de curăţenie, el elimină efectul dur al apei, evitând depunerile de calcar. Curăţă atât covoare şi vase de bucatarie, cât şi echipamente electrice şi electronice, calorifere, motoare. Peste 95% biodegradabil.

Diluţia obişnuită de utilizare este de 1 parte produs la 10 părţi apă (rece).

PREZENTARE: Flacon de 1L.


 
Lemon Glo

Lemon Glo

Cremă pentru mobilier şi piele


Lemon Glo conţine esenţă pură de lămâie ce scoate în evidenţă frumuseţea lemnului şi a altor suprafeţe lustruite. Curăţă, îndepărtează praful şi conferă luciu atât mobilierului cât şi tuturor suprafeţelor din lemn sau metal (inox). Este deosebit de eficient pentru tapiţeriile din piele lucioasă sau vinilin. Peste 95% biodegradabil.
La utilizare se aplică câteva picături pe o cârpa semi-umedă.

PREZENTARE: Flacon de 500 mL.


 

Super 100

Produs universal pentru curăţenie dificilă


Super 100 este un produs special, extrem de concentrat, multifuncţional, pentru curăţenie dificilă sau în medii industriale. Înlocuieşte toate produsele de curăţenie industrială existente putând fi folosit la decaparea metalelor şi motoarelor, la curăţarea cuptoarelor, maşinilor, halelor industriale, vapoarelor, trenurilor, conductelor şi rezervoarelor de petrol, precum şi la curăţarea utilajelor industriale şi a pavimentelor foarte murdare. Se poate utiliza şi cu apă rece. Peste 95% biodegradabil.
Diluţia obişnuită de utilizare este de 1 parte produs la 100 părţi apă (rece).

PREZENTARE: Bidoane de 10L, 25L şi 100L


 

   Recomandarile noastre pentru produse ecologice: [format Adobe PDF]


   Distribuţia pentru produsele ecologice GNLD este asigurată de:

   Grupul de firme ECO ACTIV
   Distribuitori autorizati GNLD
   Tel/Fax: 021 252 2784
   E-mail: gnld@ecoactiv.ro

Home Despre eticheta ecologică Campanie Legislaţie Produse ecologice Ştiri Contact
@ 2007 Eticheta ecologica. Toate drepturile rezervate.